Beveiliging

Ewalds Electro Installaties B.V. is specialist op het gebied van beveiligingstechniek.Beveiliging_ewalds
Dit is meer dan het installeren van een inbraakalarm of het aanbrengen van ‘secustrips’. Wij zorgen ervoor dat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan dankzij het aanleggen van beveiligingsapparatuur die voor u maximale bescherming en bovenal minimale storing biedt.

Omdat de beveiligingstechnieken van Ewalds Electro Installaties B.V. zeer uitgebreid zijn, hebben we de verschillende systemen voor u op een rijtje gezet.

Inbraakinstallatie
U wilt natuurlijk dat u pand optimaal beveiligd is tegen inbraak. Elk pand is anders en daarom installeren wij voor u een professioneel alarmsysteem op maat. Dit geheel afgestemd op uw woonsituatie/kantoorsituatie en wensen. Voor zowel advies/ontwerp en realisatie kunt u terecht bij ons op het gebied van draadloze oplossingen in uw bestaande woning of pand en bedrade installaties in uw nieuwbouw/verbouw pand.

Brandmeld-/ontruiming
Ontruimings- en brandinstallaties zijn de belangrijkste installaties die u in uw pand zult hebben. Deze kunnen het leven redden van u en uw personeel of bezoekers. Om te voorkomen dat er geen ongewenste alarm optreed kunnen er zones in de “alarmverificatie” mode gezet worden . Hierdoor moet elk alarm binnen de betrokken zone bevestigd worden door een tweede alarm.

CCTV
Om op verschillende plaatsen tegelijkertijd een oogje in het zeil te houden, heeft Ewalds Electro Installaties B.V. verschillende CCTV systemen beschikbaar. Deze systemen zijn erg uitgebreid zoals bijvoorbeeld binnen- en buitencamera’s. Ook hebben we speciale camera’s in ons assortiment voor schemerige of donkere ruimtes.