Duurzaamheid

Laat Ewalds Electro uw energieverbruik in beeld brengen! Duurzaamheid_ewalds
Meten is weten! Een alom bekende uitspraak in de elektrotechniek. Dit geldt natuurlijk ook voor de installaties in uw woning als we kijken naar verbruik van zowel bijvoorbeeld verlichting en klimaatbeheersing. De energie die hier wordt verbruikt is voor iedere huiseigenaar een behoorlijke kostenpost. Ewalds Electro kan u ondersteunen bij het in kaart brengen van uw verbruik en hier op structurele wijze besparingen op doorvoeren. Aan de hand van een rapport tonen we uw verbruik en geven we adviezen over hoe hierop bespaard kan worden. U bepaald zelf welke maatregelen u wel of niet wenst toe te passen.
Neem contact met ons op voor meer info!

DSC01302gecomp

Zonnepanelen
De zon als gratis energieleverancier. Met het gebruik van zonnepanelen bent u weer een stap verder in  de richting van duurzaam energieverbruik. Door de toepassing van zonnepanelen bespaard u direct op (een deel van) uw energiekosten. U gebruikt direct de opgewekte energie voor uw installatie, en het deel dat u niet verbruikt levert u terug aan de netleverancier.  Naast de besparing op energiekosten, draagt de toepassing van zonnepanelen ook bij aan een schoner milieu. Ewalds Electro kan u deskundig adviseren op het gebied van zonnepanelen en daarnaast de levering en installatie verzorgen.
Neem contact met ons op voor meer info!

Energiezuinige verlichting
Een van de grotere verbruikers in uw woning is de verlichting. Met de stijgende energieprijzen en het toenemende milieubewustzijn, is het steeds belangrijker om aan alternatieven te denken. Ook hier is de techniek niet achtergebleven en zijn er volop mogelijkheden om uw energieverbruik te reduceren en daarnaast uw vervangingskosten op de lange termijn te verlagen. Als we kijken naar de toepassing LED verlichting kunt u in sommige gevallen tot wel 80% besparen op uw verbruik. Daarnaast heeft LED verlichting een opvallend langer aantal branduren waardoor vervanging van de lichtbron een aantal jaren uitgesteld kan worden. Naast de toepassing van LED zijn er ook besparingsmogelijkheden door het toepassen van beweging-/aanwezigheid detectie. Laat alleen daar de verlichting branden, waar het op dat moment ook daadwerkelijk nodig is. Zo voorkomt u onnodige verlichting en dus onnodig energieverbruik.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om zodoende te bepalen welke maatregelen bij u doorgevoerd kunnen worden!