Over ons

Ewalds Electro Installaties B.V. is al sinds 1937 een familiebedrijf. Begonnen met de verkoop van lampjes in de winkel en vervolgens uitgegroeid tot een gerenommeerd elektrotechnisch installatiebedrijf in de provincie Noord en Midden Limburg.

Ons huidige team bestaat uit zes enthousiaste medewerkers. Waarvan twee medewerkers binnendienst en vier elektromonteurs.

Onze klantenkring bestaat met name uit aannemers, bedrijven, woningcorporaties, overheid en particulieren. Voor hen voeren wij diverse werkzaamheden uit zoals bijvoorbeeld bij: riante villa’s, particuliere bouw, serie woningbouw, woningrenovatie, appartementencomplexen, zorgwoningen, bedrijfsinstallaties, utiliteitsbouw, hotels, winkels en cafés/restaurants. Ook particulieren klanten kunnen bij ons terecht voor: service, advies en de aankoop van elektronische materialen.

Ewalds Electro Installaties B.V. - Elektrotechnisch installatiebedrijf regio Venlo

Landelijk erkend installatiebedrijf
Vanwege ons aangetoonde vakbekwaamheid zijn wij opgenomen in het erkenningenregister van de Stichting Erkenning Installatiebedrijven.

sei

Kwaliteit en kennis
Wij hebben alle professionele kennis in huis om volgens de nieuwste ontwikkelingen binnen de elektro- en datatechniek service op maat te bieden. Daarbij zijn wij aangesloten bij de ondernemingsorganisatie UNETO-VNI. Als lid moeten wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Onze medewerkers worden getraind en geschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën.

Onderhoud
Wij beschikken over de benodigde kennis, ervaring en certificaten om uw elektrotechnische installatie te keuren en te inspecteren volgens de NEN3140 en NEN1010 norm. Indien u dit wenst, kunnen wij metingen uitvoeren om inzicht te krijgen in de vermogensbehoefte van uw installatie. Daarnaast adviseren wij u over eventuele uitbreiding van uw huidige installatie.

Inspectie
Ewalds Electro Installaties B.V. is gespecialiseerd in het inspecteren van databekabeling volgens de geldende normen en voorschriften. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden van het huidige netwerk en de evenetuele opties voor de toekomst.

Erkend opleidingsbedrijf
De jeugd heeft de toekomst. Met dit in ons achterhoofd proberen wij om de schoolgaande jeugd middels een leertraject aan een vaste baan te helpen dan wel via een stageplek enthousiast te maken voor het vak. Om dit op een zo goed mogelijke manier te bewerkstelligen zijn wij door Kenteq beoordeeld en erkend als leerbedrijf in de sector leerwerktrajecten en de beroepspraktijkvorming.

logo