Missie en Visie

Missie
Een betrouwbare partner in de regio zijn in de woningbouw, utiliteit en industrie voor elektrotechnische installatie- en onderhoudswerkzaamheden met kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel.

De firma Ewalds is al jaren een vertrouwd partner in de regio voor elektrotechnische installatie- en onderhoudswerkzaamheden in de woningbouw, utiliteit en industrie. Dit vertrouwen wekken wij door onze professionele en persoonlijke benadering van onze klanten waarbij we pro-actief meedenken met de klant, om zodoende tot de beste oplossing te komen. Hierbij staat kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid centraal.

Visie
Ewalds Electro Installaties B.V. staat bekend als een innovatieve en duurzame maar vooral ook betrouwbare partner in de regio in de woningbouw, utiliteit en industrie voor elektrotechnische installatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Ewalds Installatietechniek wil zich profileren als betrouwbare partner in de regio waarbij innovatie en duurzaamheid centraal staan. Technische ontwikkelingen staan niet stil en richten zich steeds vaker op duurzaamheid. Klanten in de regio kunnen daarom vertrouwen op de technische expertise van Ewalds Installatietechniek, om zodoende tot een gewenste technische oplossing te komen met de daarbij behorende service.

Ewalds Electro Installaties B.V.