Woningbouw

woningbouwBouwt u een nieuwe woning, gaat u uw woning renoveren of verbouwen. Ewalds Electro heeft jarenlange ervaring in de realisatie van elektrotechnische installaties in nieuwbouw of bestaande woningen.

Ewalds Electro kan u op elk vlak adviseren door kennis en ervaring met u te delen. Samen met de klant inventariseren we de wensen en mogelijkheden om zodoende een op maat gemaakt plan te maken wat betreft installatie, systemen, verlichting en uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst.

Afhankelijk van wensen van de opdrachtgever of eindgebruiker leggen wij complete nieuwe installaties aan of verzorgen wij uitbreidingen en wijzigingen aan bestaande installaties op het gebied van elektrotechniek, verlichting, tele- en datacommunicatie, (video)intercom installaties, inbraak- en brandbeveiliging en huisautomatisering (domotica).

Ook voor duurzame systemen zoals zonnepanelen kunt u bij ons terecht. Wij denken voor en tijdens het bouwtraject met u mee over duurzame systemen en energiebesparende technieken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat Ewalds Electro voor u kan betekenen!